Wij bieden u een keuze uit 3 formules:

Kok aan huis Op locatie / Feestzaal Traiteur / Afhalen
aan huis

Kok aan huis

Een kok aan huis, niets dan voordelen: Onze kok aan huis-service houdt in dat de chef instaat voor het aanschaffen van de ingredienten. U hoeft zelf niets aan te kopen.
De chef heeft altijd specifiek kookgerei bij (messenset, grote snijplanken, kookpotten, etc.), maar u zorgt wel voor de nodige basis kookuitrusting (fornuis, oven, spoelbak, etc.). Maak u geen zorgen: zelfs met een minimale basisuitrusting kan een heerlijk menu klaargemaakt worden.

Tot 8 personen staat de chef zelf in voor de bediening. Bij meer dan 8 personen brengen we een of meerdere ervaren kelners mee. We staan niet enkel in voor de bediening, maar dekken ook uw tafel en doen de afwas. Wij dekken standaard steeds de tafel met een papieren tafellaken en servietten of met uw eigen tafellinnen. Mits supplement kunnen we eveneens zorgen voor aangepast tafellinnen en - decoratie. We brengen telkens een stijlvol servies mee en doen uw afwas. De chef ruimt uw keuken na het koken op. Tenzij anders wordt afgesproken, vertrekken wij nadat het dessert is opgediend zodat u rustig verder kan genieten van de avond.

De prijs

Olivier gastronomie hanteert een transparante prijsstructuur. U betaalt bovenop de vooraf vastgelegde prijs van het menu:

Praktische afspraken

Na een persoonlijke afspraak maakt de chef voor u een offerte op maat. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, betaalt u binnen de afgesproken termijn een voorschot van 30%. De verdere volledige afrekening gebeurt contant na afloop van uw feest. Indien er stoffen nappen bij u achter blijven, dient u deze ten laatste 2 dagen na het feest aan ons terug te bezorgen.